Lingerie Handboek

 Lingerie Handboek
Maak zelf prachtige lingerie!
 
Handboek Lingerie ontwerpen en creëren in alle maten.
 
Ziet u ook wel eens zo’n prachtige lingerieset in de winkel? En kunt u ook vaak moeilijk slagen omdat het mooie setje uit de etalage voor u niet de juiste pasvorm heeft? Dit komt al veel voor vanaf kledingmaat 42/44 en een cupmaat B.
 
Lingerie maken is een apart modevak met veel bijzonderheden waaraan bij het maken van bovenmode op de modevakscholen niet altijd aandacht wordt geschonken. Dit boek biedt u de mogelijkheid om dit probleem zelf op te lossen door een basistekening in de eigen maten te creëren. Naast uitgebreide uitleg over de tekeningen en de te gebruiken lingeriestoffen is dit boek rijkelijk voorzien van voorbeelden en overige informatie voor het zelf maken van lingerie.
 
De auteur doceert vanaf 1995 lingerieonderwijs aan leraressen van modevakscholen. Zij heeft hierbij altijd één doel voor ogen: via de leraressen deze kennis zonder beperking doorgeven aan zoveel mogelijk geïnteresseerden.
 
Met dit boek kunt u in korte tijd veel leren, u bent ermee in staat zelfstandig te werken, in uw eigen tijd, in uw eigen tempo.
 
 www.bh-maatsysteem.nl
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 Handboek Lingerie NL
Nieuw! Van het succesvolle boek Lingerie ontwerpen en creëren voor alle maten van Deisy Lopez..
€125,00
Excl. BTW: €125,00
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Powered By OpenCart
Eigen webshop? Think Webdesign
Lingerieartikelen - La Lopez © 2018